+45 23 98 46 69 post@godthaab-ror.dk

Varmepumper i Svenstrup og omegn

Varmepumper, tagdækning, blikarbejde m.m. i Svenstrup og omegn

Varmepumper og varmesystemer

Et effektivt varmesystem med varmepumper gavner både trivsel og pengepungen. Vi har beliggenhed i Svenstrup nær Aalborg.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Godthåb Rør & Sanitet tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Jeg tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer, herunder varmepumper, i Svenstrup og omegn.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med Godthåb Rør & Sanitet som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Her på siden kan du læse mere om mine produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte mig for råd, vejledning og favorable tilbud, når du skal vælge varmepumpe eller andet varmesystem.

 

Kontakt os i dag og få mere info. 

Tagdækning

Trænger dine tagrender, nedløbsrør eller tagbrønde til udskiftning? Vi udfører en række opgaver inden for taginddækning, og har stor erfaring inden for dette område.

Kontakt os for en snak omkring dit næste projekt inden for taginddækning.

Blikarbejde

Godthåb Rør & Sanitet udfører alle former for blikarbejde.

Skal arbejdet udføres i blik, zink eller kobber, sikrer jeg at resultatet bliver smukt, og at kvaliteten er i top. Uanset om det er taget, tagrenden eller facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan jeg klare opgaven.

Jeg tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.

Godthåb rør og sanitet er nu en del af S.P. Jensen A/S.

Kontakt os gerne via spjensen.dk