+45 23 98 46 69 post@godthaab-ror.dk

Vi tilbyder

Varmepumper, tagdækning, blikarbejde m.m. i Aalborg og omegn

Varmepumper og varmesystemer

Et effektivt varmesystem gavner både trivsel og pengepung.

Hvis varmesystemet ikke fungerer optimalt, tager det længere tid, før dit hjem er opvarmet. Det kan du både mærke på temperaturen og aflæse på varmeregningen – et ineffektivt varmesystem er dyrt i drift.

Godthåb Rør & Sanitet tilbyder en grundig gennemgang af dit varmesystem, så det fungerer optimalt. Jeg tilbyder løbende service, professionel varmestyring og levering og opsætning af nye varmeinstallationer, herunder varmepumper, i Aalborg og omegn.

Det er vigtigt, at installation og vedligehold af varmeanlæg bliver udført korrekt og i overensstemmelse med gældende regler. Med Godthåb Rør & Sanitet som partner har du en garanti for, at arbejdet altid er i orden.

Her på siden kan du læse mere om mine produkter og service. Du er altid velkommen til at kontakte mig for råd, vejledning og favorable tilbud, når du skal vælge varmepumpe eller andet varmesystem.

 

Kontakt os i dag og få mere info. 

Tagdækning

Trænger dine tagrender, nedløbsrør eller tagbrønde til udskiftning? Vi udfører en række opgaver inden for taginddækning, og har stor erfaring inden for dette område.

Kontakt os for en snak omkring dit næste projekt inden for taginddækning.

Ventilationen

Indeklimaet har stor betydning for din trivsel. Derfor skal du ikke gå på kompromis, hvis fugtigheden er høj eller temperaturen svingende.

Med et klimaanlæg reguleres temperaturen og luften, så rummet altid er behageligt at opholde sig i. Er rummet koldt, sørger anlægget for varme, er det derimod varmt, sørger anlægget for afkøling. Godthåb Rør & Sanitet leverer og monterer klimaanlæg til store kontorlandskaber og til små sommerhuse, til institutioner og til beboelse.

Vælger du et klimaanlæg til boligen, vil det fungere som en intelligent styringsenhed, der tilpasser fyrets forbrug til temperaturen udenfor.

Blikarbejde

Godthåb Rør & Sanitet udfører alle former for blikarbejde.

Skal arbejdet udføres i blik, zink eller kobber, sikrer jeg at resultatet bliver smukt, og at kvaliteten er i top. Uanset om det er taget, tagrenden eller facaden, der trænger til en kærlig hånd eller et helt nyt udseende, kan jeg klare opgaven.

Jeg tilbyder inspiration og professionel sparring, så du vælger den bedste løsning til lige netop din bolig.